2014-09-18 17:30:56• hírek • Szatmar.ro

A Magyar Continental Singers Szatmárnémetiben

Kiemelkedő művészeti színvonal, az egész estés, minőségi kikapcsolódás és a közvetlen kompromisszumoktól mentes evangélium hirdetése még sosem volt ennyire egyszerű. Ezt a Szatmári Református Gimnázium udvarán a Csak Róla szól nevű evangelizációs alkalmon a kedves olvasó is megtapasztalhatja a Magyar Continental Singerssel.

Mindenkit várnak szeretettel koncertjünkre! Amit látni és hallani fognak, az modern zene, magával ragadó hangulat, lelkesítő és motiváló erő, inspiráló művészet. Isten jelenlétének kristálytiszta üzenete életet megváltoztató élmény lehet! Magyar nyelvű koncertjeiken kürölbelül 8 dalt vonultatnak fel, mely minőségi szórakozást és tiszta evangéliumot jelent. A dalok között gondosan megkomponált prózai, lírai vagy drámai betétek vannak, melyek az egyes dalok üzenetének jobb megértését, hangsúlyozását segítik. A koncert során szabadon előadott, személyes bizonyság is elhangzik. A koncertet koreográfia, fényhatások, képvetítés illetve előadás gazdagíthatja.

A Continentals nemzetközi missziós szervezet és a Magyar Continentals teljes mértékben felekezetektől független szervezet. Önálló alapítványként végzik a szolgálatot 1990 óta. Ugyanakkor gyakori és jó kapcsolatban vannak a legtöbb magyar keresztény felekezettel és gyülekezettel, mely észrevehető csoportjaik minden felekezetet felölelő tagságán és koncertjeik helyi szervezőin is.

Az együttest meghallgathatják a kedves olvasók a Szatmárnémeti Református Gimnázium udvarán, pénteken 17 órától a Csak Róla szól nevű evangelizációs alkalmon, amit a szatmári református sajtóorgánumok évfordulói alkalmából rendez Rácz Ervin a Szatmári Református Egyházmegye sajtóreferense. Az egyházmegye honlapja négy-, a Harangszó Rádió három-, a Világíts Tv pedig két éves lesz. Fellép még az ákosi és a kémeri ifjúsági zenekar, igét hirdet Jobb Domokos ombodi lelkész Pál apostol korinthusbeliekhez irt levele 1. részének 9. verse alapján: „Hű az Isten, ki elhívott titeket az Ő Fiával, a mi Urunk Jézus Krisztussal való közösségre."

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: